Projectvoorbereider (32-40 uur)

Ben jij op zoek naar een baan waar je de link bent tussen wens en uitvoering in de groene buitenruimte? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken vol passie en gedrevenheid aan projecten voor een mooie en duurzame groene buitenruimte.

Als projectvoorbereider werk je zij aan zij met de projectleider om een kwalitatief goed product af te leveren bij de klant. Samen pakken jullie diverse projecten op en wordt jullie kennis ingezet om een hoogwaardig product af te leveren. De projecten variëren van het uitwerken van ontwerpen/beplantingsplannen, het opstellen van bestekken tot het schrijven van beheerplannen en het uitvoeren van data-analyses.

Bedrijfsprofiel
De Slijpkruik is een middelgroot adviesbureau dat zich richt op het beheer, de inrichting, de monitoring en de ecologie/natuurontwikkeling van de groene buitenruimte. Voor ons is kwalitatief goed werk belangrijk en door dit te combineren met de ‘Veluwse nuchterheid’ realiseren we praktische oplossingen.

Functie-eisen
– Je hebt een afgeronde relevante MBO+/HBO opleiding. Bij voorkeur Tuin- en Landschapsinrichting;
– Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk;
– Je hebt affiniteit met GIS, Autocad en Excel;
– Je kunt zelfstandig werken, bent flexibel en tevens een goede teamspeler;
– Bij voorkeur ben je in bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij
– Een marktconform salaris;
– Een contract voor minimaal 32 uur per week;
– Doorgroeimogelijkheden;
– Flexibele werktijden;
– Een goede pensioenregeling;
– Je wordt onderdeel van een jong en enthousiast team.

Contact
Zie jij jezelf al werken in ons enthousiaste en gedreven team of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Mirella Neutel-de Kruijff via +31(0)657 15 29 63 of via neutel@deslijpkruik.nl. Of stuur direct je cv en een korte motivatiebrief naar eerdergenoemd mailadres.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het is niet toegestaan om informatie uit deze vacature zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van De Slijpkruik. B.V. over te dragen, openbaar te maken, te verveelvoudigen, te bewerken of te verspreiden voor commerciële doeleinden.